OVER ONS

LASER XL

Ik , Claes Jeroen , ben als sinds kind af gefascineerd door lasers, speciale effecten en vuurwerk.

Op 13 jarige leeftijd kreeg ik van mijn ouders mijn allereerste “laser”. Een rode HeNe laser van 3mw welke als je het donker genoeg maakte je best goed kon zien op een wit blad papier, op school studeerde ik sterk en zwakstroom technieken en in de weekends ging ik  bij een plaatselijke licht en geluidsverhuurder werken .

Vanaf mijn 18de heb ik dan de stap gezet om van mijn passie mijn beroep te maken. Namelijk designer van lasershows , speciale effecten en vuurwerken, eerst in bijberoep daarna in hoofdberoep.

Ondertussen heb ik me opgewerkt tot een gerespecteerd designer en technieker in de sector met als head designer van grote lasershows zoals die van Oscar and The Wolf op Tommorowland , Charlotte De Witte op KNTXT en Reverze in het sportpaleis evenals The Qontinent op het provinciaal domein Puyenbroek en Hype O Dream te Waregem op mijn palmares .

TV en hun Liveshows:

Laser XL is geen onbekende in de studio en TV omgeving , met shows voor Belgium Got Talent, The Voice, Liefde Voor Muziek, Steracteur Sterartiest evenals videoclips voor Studio 100 en live optredens voor groepen als The Subs, Oscar and The Wolf, Ozark Henry, Compact Disk Dummy’s, Komilfoo, Baba Yega en nog vele anderen kennen wij de noden en hebben wij de know how om de juiste tools te voorzien voor een prachtig resultaat.

Gewapend met 25 jaar ervaring in lasers , speciale effecten en vuurwerk in zowat alle lagen van de entertainment sector haalt U een leverancier in huis met niet enkel de nieuwste materialen en know how maar ook met de juiste papieren en verzekering.

 

Verder hebben wij slechts 1 doel voor ogen:

MAKING MEMORIES THAT LAST A LIFETIME.